PMU-specialist Rotterdam

 

VAN HARTE WELKOM BIJ ONZE PERMANENTE MAKE-UP ACADEMY!

Mijn naam is Edyta Flizik en Permanente Make-Up is echt mijn passie. Ik ben al meer dan 20 jaar dagelijks met dit mooie vak bezig. Mijn jarenlange ervaring en vaardigheden gebruik ik om mijn klanten te voorzien van Pmu.

Ik geef graag mijn kennis door aan ervaren collega pigmentisten om hun vaardigheden te verbeteren oftewel “Masteren”, maar ook aan mensen die net aan hun avontuur als Pmu specialiste beginnen. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van unieke Pmu stijlen, met onder andere gepatenteerde pigmentatie technieken.

Ik voel mij gezegend met een beroep waarmee ik mezelf gelukkiger kan maken, maar vooral ook mijn klanten. “Permanente Make-Up Specialiste” is mijn beroep maar tegelijk ook mijn passie. Dankzij mijn werk voelen vrouwen zich mooier en krijgen zij meer zelfvertrouwen, dat geeft mij enorm veel voldoening. Om mijzelf toch nog verder te ontwikkelen volg ik zelf ook regelmatig workshops en trainingen. Door het volgen van deze trainingen en het bijwonen van zeer belangrijke conferenties over Pmu (waaronder ook in het buitenland), kon ik mij in de afgelopen jaren steeds verder verdiepen in de theoretische en praktische kennis van het vak.

Enkele van mijn successen:

  • Internationaal trainer
  • Internationale Jury
  • Oud trainer van Ecuri Cosmetics
  • Tweede vice wereldkampioen in 2018 in München
  • Winnaar van de prijs Pro Artiest en Microblading & Pmu World Association
  • Ambassadeur van de “Painted Heart”
  • Winnaar van de Elite titel van het merk Long Time Liner
  • Winnaar van de Royal titel van PHI Contour Academy.

Met passie en liefde voor het vak en heel hard werken ben ik waar ik nu sta! Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van trainingen maar wilde ook een eigen Pmu machine in mijn bezit hebben die anders is dan alle andere. De laatste tijd is de permanente make-up industrie sterk in ontwikkeling en wordt de procedure zelf steeds populairder. Er komen steeds meer artiesten op het gebied van micropigmentatie.

De procedure van permanente make-up vereist echter (behalve dat het een kunst is) veel technische kennis. Er zijn ongelooflijk veel factoren die de kwaliteit en effecten van permanente make-up beïnvloeden. Bovendien gaat de techniek vooruit. Met mijn schat aan ervaring (ruim 20 jaar) heb ik besloten om de koers een beetje te veranderen en mijn dromen voort te zetten en distributeur te worden van mijn eigen merk Perfect Lady, waarmee de kwaliteit van Pmu nog verder verbeterd kan worden! Ik heb twee machines in mijn bezit genaamd: Perfect Lady – Pro Liner en de Perfect Lady – Touch One. Ik ben erg blij dat mijn vastberadenheid mij ertoe heeft gebracht mijn doel te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat mijn collega’s geïnteresseerd zullen zijn in mijn prachtige Pmu Machines en naaldmodules. Ook voor de nieuwe leden die specialist willen worden en willen behoren tot de groep PMU artiesten wereldwijd

WAT MAAKT ONS UNIEK?

1. Kwaliteit
Ons aanbod bestaat niet zo maar. Bij Perfect Lady komt u geen onvolmaakte behandelingen tegen. Wij gebruiken alleen producten van de hoogste kwaliteit. We doen ons best om onze behandelingen op het hoogste niveau te houden. Veilige, gecertificeerde en effectieve behandelingen kunnen niet 90% afgeprijsd zijn!

2. Ervaring en professionalisme
Perfect Lady werd opgebouwd door steeds verbredende kennis, passie en jaren ervaring van schoonheidsspecialisten en esthetische geneeskunde specialisten. Jaarlijks in Polen, Duitsland, Parijs en Italië gaan we aan de slag met nieuwe cursussen en opleidingen om onze vaardigheden te verhogen.

3. Veiligheid
Door ons aangeboden behandelingen worden uitgevoerd onder steriele en hygiënische omstandigheden. Perfect Lady is ingericht op uw gemak en comfort. Alle apparaten hebben prestigieuze certificeringen zodat volledige veiligheid wordt gegarandeerd. Onze studio is gecertificeerd door de GGD en volgens de eisen van het Ministerie van Volksgezondheid.

4. Sfeer
Ons personeel biedt u een perfecte sfeer, discrete service, hoogste kwaliteit en volledige tevredenheid. Elke klant wordt persoonlijk, uniek en koninklijk behandeld.

5. Vertrouwen
Wij zijn bezocht en zijn een vertrouwd adres voor duizenden klanten uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk. Veel ervan hebben hun innerlijke schoonheid gevonden.
” In ieder van ons ligt de schoonheid, de uitdaging is om die schoonheid te vinden”

6. Locatie
Perfect Lady Beautysalon ligt nabij het centrum van Rotterdam, maar ver genoeg van drukke straten om files te vermijden. Makkelijk te bereiken met auto of met openbaar vervoer.