HAIRSTROKE WENKBRAUWEN ROTTERDAM

3D HAIRSTROKE WENKBRAUWEN

Perfect Lady

HAARTJES TECHNIEK - 3D EFFECT

Hairstroke wenkbrauwen methode bestaat uit pigmentatie van het oppervlak van de wenkbrauwbogen in overeenstemming met hun natuurlijke lijn en de richting van de haargroei.

Het doel van de behandeling is om haartjes subtiel te tekenen die perfect de natuurlijke nabootsen – waar ze ontbreken en op plaatsen waar ze überhaupt afwezig zijn. Daarom maakt de hairstroke brows methode een gedeeltelijke of volledige reconstructie van de wenkbrauwen mogelijk met een garantie voor het verkrijgen van een natuurlijk effect van blijvende schoonheid.

Het effect is om de defecten in de wenkbrauwboog te verdoezelen. De haartjes methode is heel natuurlijk en lijkt op echte wenkbrauwen.

Deze methode bestaat uit het subtiel trekken van de haren (haar voor haar) waar ze niet of nauwelijks aanwezig zijn. Wenkbrauw holtes vullen zich en dunne wenkbrauwen krijgen vorm. Het effect houdt ongeveer 12 maanden aan. Het hangt af van de invloed van externe factoren en het type huid (een vette huid raakt de kleurstof sneller kwijt, een droge huid langzamer).

ONZE KLANTEN RECENSIES

WAAROM KIES JE ONS VOOR HAIRSTROKE BROWS ROTTERDAM

Perfect Lady

PERMANENTE MAKE-UP BRENGT JE NATUURLIJKE SCHOONHEID NAAR BOVEN

DISTRIBUTIE

Algemene distributeur van Perfect Lady permanente make-up machines. De enige pmu machine met de veilige acupunctuur naalden in een cartridge.

PMU TRAINER

Edyta Flizik, wereldberoemde PMU trainer, erkend jurylid tijdens internationale wedstrijden en dankzij jarenlange ervaring een professional in haar vak!

GGD NEDERLAND

De webwinkel beschikt over alle keurmerken en de salon is GGD goedgekeurd. In onze salon kan iedereen zich veilig voelen!

KWALITEIT

Ons permanente make-up aanbod bestaat niet zo maar. Bij Perfect Lady komt u geen onvolmaakte behandelingen tegen. Wij gebruiken alleen maar producten met de hoogste kwaliteit. We doen ons best om onze behandelingen op het beste niveau te houden. Veilige, gecertificeerde en effectieve permanente make-up behandelingen kunnen niet 90% afgeprijsd zijn!

VERTROUWEN

Wij zijn bezocht en zijn een vertrouwd adres voor duizenden klanten uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk voor permanente make-up. Veel ervan hebben hun innerlijke schoonheid en stralend uiterlijk gevonden. ” In ieder van ons ligt de schoonheid, de uitdaging is om die schoonheid te vinden”

ERVARING

Perfect Lady werd opgebouwd door het steeds verbreden van kennis, door passie en jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en de esthetische kant, door samenwerking met artsen. Het geven van masterclasses in Polen, Duitsland, Parijs en Italië. We blijven aan de slag met nieuwe cursussen en opleidingen om onze vaardigheden te verhogen.

SFEER

Ons personeel biedt u een perfecte sfeer, discrete service, hoogste kwaliteit en volledige tevredenheid. Elk klant word persoonlijk, uniek en koninklijk behandeld.

LOCATIE

Perfect Lady Academy ligt nabij het centrum van Rotterdam, maar ver genoeg van drukke straten om files te vermijden. Makkelijk te bereiken met auto of met openbaar vervoer.