INSTA BROWS ROTTERDAM

INSTA BROWS

Perfect Lady

EEN NIEUWE TECHNIEK

Insta brows een nieuwe techniek van permanente wenkbrauw make-up.
Het wordt gekenmerkt door perfect gemarkeerde contouren, een wazig effect aan de voorkant van de wenkbrauw, gladde en zachte schaduw van de punt van de wenkbrauw naar de voorkant.

Insta-wenkbrauwen zijn bedoeld voor zelfverzekerde en dappere vrouwen die het effect van een sterk en expressief beeld willen bereiken. Als je wilt schitteren met je uiterlijk zoals de beroemdste meisjes van Instagram, is deze behandeling de perfecte oplossing voor jou, waardoor jouw wenkbrauwen er in elke situatie spectaculair uitzien.

Wenkbrauwen gemaakt met de Insta Brows-methode verbeteren de gelaatstrekken aanzienlijk, elimineren de tekortkomingen van asymmetrische vormen en laten de wenkbrauwen er dikker en dikker uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Dit is vooral belangrijk voor mensen met dunne en bleke wenkbrauwen. Bovendien kun je met de implementatie van permanente make-up tijd besparen die je aan dagelijkse make-up besteedt. Het grootste voordeel zijn de langetermijneffecten die van enkele maanden tot ongeveer 2 jaar duren. Het hangt af van de individuele aanleg van de huid van de cliënt.

ONZE KLANTEN RECENSIES

Instabrows wenkbrauwen Rotterdam

Ontdek Instabrow Wenkbrauwen - Uw Bestemming voor Permanente Make-up in Rotterdam en Heel Nederland

Instabrow Wenkbrauwen is dé toonaangevende techniek voor permanente make-up, waarbij onze gespecialiseerde vakvrouw Edyta met precisie uw wenkbrauwen vormgeeft. Door middel van een fijne naald worden de wenkbrauwen ingekleurd, wat resulteert in een volle, prachtig gecontourde look die doet denken aan wenkbrauwen opgevuld met potlood of gel. Wat Instabrow onderscheidt, is de subtiliteit: we creëren een natuurlijke, matte uitstraling. Bovendien stemmen we de kleur van de pigmenten nauwkeurig af op uw natuurlijke wenkbrauwkleur.

Onze toewijding aan vakmanschap en schoonheid maakt Instabrow Wenkbrauwen dé keuze voor wie op zoek is naar de perfecte permanente make-up. Kies voor deskundigheid en geniet van de voordelen van deze trendy techniek.

WAAROM KIES JE ONS VOOR INSTA BROWS ROTTERDAM

Perfect Lady

  • Modieuze, opvallende wenkbrauwen die de aandacht trekken in elke situatie.
  • Een verleidelijke blik die indruk maakt.
  • Gedetailleerde en natuurlijk ogende wenkbrauwen.
  • Een frisse uitstraling zonder dagelijkse make-up.
  • Een langdurig resultaat dat maandenlang aanhoudt.
  • Langdurig resultaat: Instabrow wenkbrauwen blijven ongeveer 1 tot 3 jaar zitten.
  • Gemakkelijk in onderhoud: Je hoeft je wenkbrauwen niet meer dagelijks op te maken.

PERMANENTE MAKE-UP BRENGT JE NATUURLIJKE SCHOONHEID NAAR BOVEN

Onze ervaren permanente make-up specialist Edyta Flizik staat voor je klaar om je de perfecte Insta Wenkbrauwen te bezorgen. Het proces begint met een uitgebreide consultatie, waarin we de vorm en kleur van het pigment bespreken, en pas na jouw goedkeuring gaan we aan de slag.

We garanderen niet alleen prachtige resultaten, maar ook jouw comfort en veiligheid. Al onze instrumenten zijn steriel en worden zorgvuldig gedesinfecteerd.

Bij Perfect Lady Rotterdam streven we naar perfectie. Wij geloven dat Insta Wenkbrauwen de sleutel zijn tot een opvallende uitstraling. Maak nu een afspraak en ontdek hoe onze Insta Wenkbrauwen je look kunnen transformeren.

Ook benieuwd naar de voordelen van Insta Wenkbrauwen? Lees verder en ontdek waarom deze techniek zo geliefd is.

Met Insta Wenkbrauwen van Perfect Lady val je op in Rotterdam en door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van de meest opvallende en duurzame resultaten!

DISTRIBUTIE

Algemene distributeur van Perfect Lady permanente make-up machines. De enige pmu machine met de veilige acupunctuur naalden in een cartridge.

PMU TRAINER

Edyta Flizik, wereldberoemde PMU trainer, erkend jurylid tijdens internationale wedstrijden en dankzij jarenlange ervaring een professional in haar vak!

GGD NEDERLAND

De webwinkel beschikt over alle keurmerken en de salon is GGD goedgekeurd. In onze salon kan iedereen zich veilig voelen!

KWALITEIT

Ons permanente make-up aanbod bestaat niet zo maar. Bij Perfect Lady komt u geen onvolmaakte behandelingen tegen. Wij gebruiken alleen maar producten met de hoogste kwaliteit. We doen ons best om onze behandelingen op het beste niveau te houden. Veilige, gecertificeerde en effectieve permanente make-up behandelingen kunnen niet 90% afgeprijsd zijn!

VERTROUWEN

Wij zijn bezocht en zijn een vertrouwd adres voor duizenden klanten uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk voor permanente make-up. Veel ervan hebben hun innerlijke schoonheid en stralend uiterlijk gevonden. ” In ieder van ons ligt de schoonheid, de uitdaging is om die schoonheid te vinden”

ERVARING

Perfect Lady werd opgebouwd door het steeds verbreden van kennis, door passie en jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en de esthetische kant, door samenwerking met artsen. Het geven van masterclasses in Polen, Duitsland, Parijs en Italië. We blijven aan de slag met nieuwe cursussen en opleidingen om onze vaardigheden te verhogen.

SFEER

Ons personeel biedt u een perfecte sfeer, discrete service, hoogste kwaliteit en volledige tevredenheid. Elk klant word persoonlijk, uniek en koninklijk behandeld.

LOCATIE

Perfect Lady Academy ligt nabij het centrum van Rotterdam, maar ver genoeg van drukke straten om files te vermijden. Makkelijk te bereiken met auto of met openbaar vervoer.