PMU WENKBRAUWEN ROTTERDAM

Perfect lady

Permanente wenkbrauwen: mooier en makkelijker door het leven

Veel vrouwen in Rotterdam klagen vaak dat hun wenkbrauwen ongelijk, te klein, te kort of te dun zijn. Het epileren van wenkbrauwen, continu kleuren, hun vorm tekenen met een potlood zijn kortdurende en belastende behandelingen.

Ben jij een van de vrouwen in Rotterdam die worstelen met hun wenkbrauwen? Ben je bang dat de tekening overdag vervaagt? Ben je je wenkbrauwhaartjes kwijtgeraakt door ondeskundig epileren?

Dankzij permanente wenkbrauw make-up, gezet in mijn permanente make-up salon in Rotterdam, krijg je de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen terug met een prachtige wenkbrauwboog die je ogen en schoonheid benadrukt.

Esthetische en zorgvuldig gemaakte wenkbrauw make-up zal je schoonheid benadrukken en je gezicht expressief maken. Het bespaart ook tijd en zorgt ervoor, dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de wazige vorm van je wenkbrauwen.

Met permanente wenkbrauwen, gezet door pmu specialist Edyta van permanente make-up salon Perfect Lady in Rotterdam, ga je elke dag zelfverzekerd door het leven.

Permanente make-up wenkbrauwen in Nederland

Wenkbrauwen zijn de blikvangers van je gezicht. Ze bepalen de expressie van je ogen en geven je gezicht karakter. Met permanente make-up wenkbrauwen van Perfect Lady in Rotterdam heb je altijd perfecte wenkbrauwen, zonder gedoe.

 

NIEUWE SETTING PERMANENTE WENKBRAUWEN ROTTERDAM

Perfect Lady

EEN HEERLIJK EFFECT WAAR JE OM GEEFT

Bij ons in de salon, garanderen we je het perfecte effect van permanente wenkbrauwen die meer dan aan je verwachtingen zullen voldoen. Tijdens een individueel consult bieden wij je een individueel geselecteerd type permanente wenkbrauwen make-up aan, die jouw schoonheid perfect benadrukt en zorgt voor blijvende schoonheid. Hieronder vind je meer informatie over welke soorten wenkbrauwen we maken bij PERFECT LADY SALON

PMU WENKBRAUWEN

Perfect Lady

PERFECTE WENKBRAUWEN ZIJN ZELDZAAM

HAIRSTROKE BROWS

€ 420

De methode maakt het mogelijk:

– perfecte natuurlijke wenkbrauwen te imiteren
– de wenkbrauwen volledig te reconstrueren
– asymmetrie van de wenkbrauwen te verminderen
– niet geschikt voor alle huidtypes

POWDER BROWS

€ 450

De methode maakt het mogelijk:

– de vorm van de wenkbrauwen te corrigeren en
een delicaat effect te verkrijgen. Deze delicate wenkbrauwen zijn momenteel erg in de smaak.
– geschikt voor alle huidtypes

HAIRSTROKE & POWDER - COMBI BROWS

€ 480

De methode maakt het mogelijk:

– een elegant en natuurlijk effect te verkrijgen
– bij volledige afwezigheid van wenkbrauwen toch wenkbrauwen te creëren

OMBRE BROWS

€ 450

Deze methode maakt het mogelijk:

– een langdurig effect en een perfecte vorm te verkrijgen
– de asymmetrie van wenkbrauwen en haaruitval te corrigeren
– een volledige reconstructie van de wenkbrauwen te verkrijgen
– geschikt voor alle huidtypes

INSTA BROWS

€ 480

Deze methode maakt het mogelijk:

– Om mooie pittige wenkbrauwen te krijgen die toch “licht” zijn
(Het effect van lichtheid wordt bereikt dankzij “wazige” fronten)
– de uiteinden van de wenkbrauwen juist een expressief uiterlijk te geven

PERMANENTE WENKBRAUWEN SPECIALIST ROTTERDAM

Perfect Lady

NATUURLIJKE SCHOONHEID

Permanente wenkbrauwen specialist in Rotterdam

Onze pmu specialist Edyta Flizik maakt gebruik van de nieuwste technieken en pigmenten om je wenkbrauwen een natuurlijke, volle uitstraling te geven. Al meer dan 20 jaar is zij dagelijks bezig met het zetten van permanente wenkbrauwen. Edyta luistert goed naar je wensen en geeft je advies welke pmu behandeling het beste is voor je wenkbrauwen.

Wil jij ook altijd perfecte wenkbrauwen? 

Maak dan nu een afspraak bij permanente make-up salon Perfect Lady in Rotterdam!

Unieke permanente wenkbrauwen die jouw schoonheid benadrukken.

In onze permanente make-up salon Perfect Lady in Rotterdam, garanderen we je het perfecte effect van permanente wenkbrauwen die meer dan aan je verwachtingen zullen voldoen. Tijdens een individueel consult bieden wij je een individueel geselecteerd type permanente wenkbrauwen make-up aan, die jouw schoonheid perfect benadrukt en zorgt voor blijvende schoonheid. Hieronder vind je meer informatie over welke soorten wenkbrauwen we zetten in onze permanente make-up salon Perfect Lady in Rotterdam.

Permanente wenkbrauwen specialist in Rotterdam

Waarom zou u kiezen voor Perfect Lady Salon als uw PMU-wenkbrauwexpert in Rotterdam? 

PMU-wenkbrauwen bieden een oplossing voor verschillende situaties:

 • Volmaakte Symmetrie: PMU zorgt voor perfect symmetrische wenkbrauwen, iets wat moeilijk te bereiken is met handmatig aanbrengen van make-up.
 • Dichtere en Gelijkmatige Wenkbrauwen: Voor degenen met dunne of ongelijke wenkbrauwen, kan PMU dichtheid en uniformiteit herstellen.
 • Tijdbesparing: PMU elimineert de dagelijkse tijdrovende routine van wenkbrauwen bijwerken.
 • Medische Redenen: Voor mensen die wenkbrauwen hebben verloren als gevolg van ziekte, chemotherapie of andere medische aandoeningen, biedt PMU een effectieve oplossing.
 • Zelfvertrouwen: Met prachtig gevormde en gekleurde wenkbrauwen, geeft PMU een boost aan zelfvertrouwen.
 • Langdurig resultaat: Powder brows wenkbrauwen blijven ongeveer 1 tot 2 jaar zitten.
 • Natuurlijke Uitstraling: Moderne PMU-technieken leveren een natuurlijke look die moeiteloos past bij uw stijl."

WENKBRAUW PERMANENTE MAKE-UP – CONTRA-INDICATIES VOOR DE BEHANDELING

Je kunt niet altijd permanente wenkbrauw make-up doen. De behandeling moet worden uitgesteld:

 • bij een virale infectie,
 • bij diabetes of psoriasis,
 • als je gezicht geïnjecteerd is met Botox of hyaluronzuur met een tussenpoos van minder dan 2 weken,
 • bij zwangerschap,
 • wanneer je steroïde medicijnen gebruikt.

Wat te doen 24 uur vóór de ingreep:

 • drink geen sterke espresso, dranken met cafeïne of theïne,
 • gebruik geen alcohol, drugs, stimulerende middelen en andere stimulerende middelen,
 • neem geen aspirine (bloedverdunners)

Zorg ervoor, dat je de specialist op de hoogte brengt van andere ziekten en medicijnen die je momenteel gebruikt.

PERMANENTE WENKBRAUWEN MAKE-UP VOOR IEDEREEN

Permanente wenkbrauw make-up is echt voor iedereen die het nodig heeft. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen die worstelen met het probleem van onregelmatige wenkbrauwen, die een visuele beperking hebben, voor wie het dagelijks accentueren van de wenkbrauwen problematisch kan zijn, en voor degenen die ze volledig zijn kwijtgeraakt als gevolg van ziekten (alopecia areata, tumoren). Dit is ook een oplossing voor vrouwen, die er gewoon aantrekkelijk uit willen zien, waarde hechten aan comfort en liever tijd besteden aan een leukere activiteit dan constant hun make-up corrigeren en controleren of hun wenkbrauwen vlekkerig zijn.

Ontdek de Beste Permanente Wenkbrauw Make-up Technieken bij Perfect Lady in Rotterdam.

Als je op zoek bent naar perfecte permanente wenkbrauwen, ben je bij Perfect Lady in Rotterdam aan het juiste adres. Onze permanente make-up salon biedt een scala aan geavanceerde technieken, waaronder hairstroke brows, powder brows, hairstroke & powder combi brows, ombre brows en insta brows.

Bij Perfect Lady begrijpen we dat de keuze voor permanente wenkbrauwtechnieken persoonlijk is. Daarom beginnen we met een individueel consult om de perfecte techniek te bepalen die bij jouw gezicht past. Onze deskundige artiest zal je begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat je zeker weet dat je de ideale permanente wenkbrauwen krijgt die je altijd al hebt gewenst.

WELKE METHODE VAN PERMANENTE MAKE-UP VAN DE WENKBRAUWEN OM ZELF TE KIEZEN?

Beslis er zeker niet zelf over. Een ervaren specialist zal je adviseren welke methode voor jou het meest geschikt is. Het effect hangt grotendeels af van hoe de kleurstof in de epidermis wordt geïmplementeerd.

En hoe kies je uit dit aanbod de methode die bij jou past? Het moet worden bepaald door de stand van je ogen, de huidskleur, de conditie en het uiterlijk van de wenkbrauwen en de mate waarin je wilt dat ze jouw natuurlijke wenkbrauwen imiteren. Als je ondersteuning nodig hebt, ga dan naar een gerenommeerde salon. Daar kun je op professionele hulp rekenen.

CORRECTIE VAN PERMANENTE WENKBRAUWMAKE-UP

Het fixeren van de kleur en vorm van de wenkbrauwen wordt bepaald tijdens de eerste permanente wenkbrauw make-up behandeling.

Eventuele correcties kunnen na na 4-6 weken gedaan worden. Dit is de optimale tijd om de huid te laten genezen, de tekening te verfijnen en zo de houdbaarheid van de make-up te verlengen. Na een maand is de huid genezen en wordt het pigment in de huid gestabiliseerd, waardoor de behandeling het beste effect zal hebben.

Permanente wenkbrauw make-up is een praktisch pijnloze procedure. Het effect hangt af van de ervaring van de specialist, de wijze van aanbrengen van de kleurstof, de aanleg van de huid, vroegere ziektes, maar ook de zorg zelf. Goed gemaakte permanente wenkbrauw make-up verjongt en benadrukt het gezicht. Het belangrijkste is echter, dat de micropigmentatie niet overdreven wordt. Met professioneel gemaakte make-up voel je jezelf zeker, maar dan in een betere versie.

PERMANENTE MAKE-UP VAN DE WENKBRAUWEN – HET IS DE MOEITE WAARD OM TE WETEN VOOR DE BEHANDELING

Wist je, dat het vóór de procedure van permanente wenkbrauw make-up het beste is om ze ongeveer 1 maand niet te ontharen?

Laat ze terug groeien en natuurlijk worden, dan is het gemakkelijker voor ons om uw natuurlijke wenkbrauw vorm te beoordelen. De specialist kan de vorm van de wenkbrauwen voorstellen, die het beste bij uw schoonheid passen. Denk eraan om ook voor de conditie van uw huid te zorgen. Als de huid rond de wenkbrauwen droog en afbladderend is, breng dan een vochtinbrengend masker of ampul aan. Als uw huid vettig is, reinig deze dan vóór de behandeling. Je kunt een of twee micro-dermabrasie behandelingen uitvoeren die de huid glad en soepel maken. Een goed voorbereide huid neemt pigment beter op, waardoor je make-up duurzamer wordt.

PERMANENTE SAMENSTELLING VAN DE WENKBRAUWEN – ENKEL NA DE BEHANDELING

Direct na de behandeling kan de huid licht gezwollen of rood zijn. Het is een tijdelijke toestand die snel voorbijgaat. Blijvende wenkbrauwen direct na de behandeling zijn erg expressief. Je denkt misschien dat ze te sterk zijn. Onthoud dat de opperhuid binnen 7 dagen na de behandeling loslaat en dat de make-up ongeveer 50% lichter wordt. Om deze reden is een tweede bezoek nodig, waarbij de vorm en kleur worden gecorrigeerd en indien nodig versterkt.

Permanente make-up is een zeer veilige procedure en veroorzaakt geen complicaties. Om een ​​effectieve behandelingskuur te garanderen, moet het volgende echter de eerste 10 dagen na de procedure worden vermeden:

 • was de huid niet met zeep
 • wrijf, krab en raak gepigmenteerde niet huid aan
 • geen overmatige UV-straling, langdurig contact met water
 • ga niet in de sauna, solarium, zwemmen, koude lucht (wintersport)
 • gebruik geen andere verzorgingsproducten dan die met de schoonheidsspecialiste zijn overeengekomen

Volg de aanbevelingen van de specialist voor de schoonheid van jouw make-up.

Let op! Als je de bovenstaande aanbevelingen niet opvolgt, kun je verkleuring van de make-up op jouw wenkbrauwen ervaren.

Na de procedure kan het volgende gebeuren:

 • roodheid
 • irritatie
 • jeuk
 • lokale en tijdelijke zwelling
 • gevoel van beklemming op de huid


Het optreden van bovenstaande symptomen is echter van korte duur en heeft geen invloed op het dagelijkse functioneren.

Mensen met neiging tot keloïden of met een moeilijk te genezen huid moeten de specialiste hierover vóór de ingreep informeren.

PERMANENTE SAMENSTELLING VAN WENKBRAUWEN – ZORG NA GENEZING

Laat je huid niet uitdrogen. Bevochtig het en bescherm de wenkbrauwen tegen de zon.

WAAROM KIES JE ONS VOOR PMU WENKBRAUWEN ROTTERDAM

Perfect Lady

PERMANENTE MAKE-UP BRENGT JE NATUURLIJKE SCHOONHEID NAAR BOVEN

DISTRIBUTIE

Algemene distributeur van Perfect Lady permanente make-up machines. De enige pmu machine met de veilige acupunctuur naalden in een cartridge.

PMU TRAINER

Edyta Flizik, wereldberoemde PMU trainer, erkend jurylid tijdens internationale wedstrijden en dankzij jarenlange ervaring een professional in haar vak!

GGD NEDERLAND

De webwinkel beschikt over alle keurmerken en de salon is GGD goedgekeurd. In onze salon kan iedereen zich veilig voelen!