Top
Image Alt

Ons Team

Edyta Flizik

Grand Master Permanente Make-Up

Mijn naam is Edyta Flizik . Ik heb enorm geluk gehad en ik doe waar ik van hou. Mijn passie is mijn baan geworden. Ik begon mijn avontuur in de cosmetica-industrie meer dan 20 jaar geleden. Permanente Make-Up is mijn leven geworden. Al 17 jaar ben ik eigenaar en distributeur van mijn eigen merk Perfect Lady. Ik ben een gecertificeerde internationale trainer. Tot op de dag van vandaag deel ik mijn kennis, ervaringen en gepatenteerde machine technieken met mijn studenten in het land en over de hele wereld met grote passie.

Oliwia

Permanente Make-Up Artist en Assistent-trainer

Permanente make-up is mijn grote passie. Ik ben een gekwalificeerde Perfect Lady linergist. Ik ben gespecialiseerd in wenkbrauwpigmentatie en permanente lipmake-up. Ik focus op een natuurlijk effect. Pmu Artist is niet alleen mijn beroep maar ook mij grootste passie. Ik voer het uit met precisie en toewijding en ik blijf mijn kennis verdiepen en doe nieuwe vaardigheden op in binnen- en buitenland.

Ella

Pro Astist Permanente Make-Up en Assistent-Trainer

Gecertificeerd specialist van het merk Perfect Lady met meerdere jaren ervaring op het gebied van permanente make-up van wenkbrauwen en ooglidlijnen. In mijn professionele werk richt ik me vooral op het verzorgen van de mooie kant van vrouwen en hen elke dag speciaal te laten voelen. Ik voer alle behandelingen nauwkeurig uit en doe er alles aan om ervoor te zorgen dat mijn klanten zich niet alleen mooi maar ook veilig voelen in onze salon

Ruslana

Master Wimperstylist en Permanente Make-Up Wenkbrauw Artist

Expert in wimperextentions en sinds kort heb ik mijn PMU opleiding met succes afgerond bij Perfect Lady PMU Academy. Mijn Wimperopleidingen heb ik gevolgd in Rusland, Polen en Nederland. Daardoor bent u verzekerd van het beste resultaat. Ik ga altijd zeer nauwkeurig te werk en streef altijd naar perfectie. Mijn doel is om klanten zelfverzekerd en met een glimlach de deur uit te laten gaan.

 

PERFECT LADY

VAN CITTERSSTRAAT 5B
3o22 LE ROTTERDAM

KVK: 24390915
+31(0)643431043
info@perfectlady.nl

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–17:00
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag 10:00–17:00
zondag Gesloten

Reset Password