HAIRSTROKE & POWDER – COMBI BROWS ROTTERDAM

HAIRSTROKE & POWDER

Perfect Lady

COMBI BROWS

Combi wenkbrauwen is een combinatie van de haartjes methode en de schaduw methode, die samen zorgen voor een spectaculair effect zonder ‘lege’ plekken. De behandeling wordt vooral aanbevolen voor mensen met extreem dunner wordende wenkbrauwen en voor mensen die door ziekte of slechte verzorging wenkbrauwharen zijn kwijtgeraakt.

Permanente wenkbrauw make-up met behulp van de haar- en schaduwmethode geeft een elegant effect en geeft ons de mogelijkheid om de kleurstof geleidelijk aan te vullen met een garantie voor een permanent subtiele look.

De permanente make-up van wenkbrauwen met behulp van de hybride methode bestaat uit twee fasen.

De eerste bestaat uit het tekenen van de ontbrekende haren op het oppervlak van de wenkbrauwbogen in overeenstemming met hun natuurlijke lijn, en in de tweede, het tekenen van een delicate schaduw.

ONZE KLANTEN RECENSIES

WAAROM KIES JE ONS VOOR COMBI BROWS ROTTERDAM

Perfect Lady

Onze behandeling is ideaal voor diverse groepen vrouwen, waaronder:

 • Blondines, brunettes, roodharigen, grijsharigen en iedereen daar tussenin.
 • Personen met wenkbrauwen die ver uit elkaar staan.
 • Personen met zichtbare tekortkomingen in hun wenkbrauwen.
 • Personen met dunne wenkbrauwen.
 • Personen met hangende uiteinden van hun wenkbrauwen.
 • Personen met brede wenkbrauwen die wat liften nodig hebben op de hoogste punten.
 • Personen met zeer dunne wenkbrauwen die lijken op "streepjes".
 • Personen die lijden aan alopecia.
 • Personen die chemotherapie hebben ondergaan.
 • Personen die hun wenkbrauwvorm willen verbeteren.
 • Personen waarvan de wenkbrauwen zijn uitgedund door veroudering, ziekte of onsuccesvolle stylingspogingen.
 • Personen met lichte maar blijvende permanente make-up.

Bij Perfect Lady begrijpen wij volledig het belang van natuurlijke wenkbrauwen, terwijl wij tegelijkertijd hun schoonheid accentueren. Ons professionele team staat garant voor de beste resultaten die voldoen aan uw hoogste verwachtingen.

Perfect Lady in Rotterdam nodigt u uit om te profiteren van onze professionele techniek voor Combo Brows permanente make-up! Boek nu en geniet van prachtige wenkbrauwen die perfect bij u passen. Bereik een perfecte look met onze diensten. Bel ons of reserveer online vandaag nog!

Voordelen van Combo Brows Rotterdam:

 • Langdurig resultaat: Combo brows behouden hun prachtige uitstraling gedurende ongeveer 1 tot 2 jaar.
 • Customizable Look: Combo brows bieden een veelzijdige stijl die kan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.
 • Tijdbesparend: Met Combo brows hoef je 's ochtends geen tijd meer te besteden aan het perfectioneren van je wenkbrauwen.
 • Verjongend Effect: Deze techniek kan je een jeugdiger en frisser uiterlijk geven door de wenkbrauwen te verbeteren.
 • Vlekkeloze Make-up: Combo brows zorgen ervoor dat make-up gemakkelijker aan te brengen is en beter blijft zitten.
 • Minder Onderhoud: Je hoeft je wenkbrauwen niet zo vaak bij te werken als bij traditionele make-up.
 • Confidence Boost: Perfecte wenkbrauwen dragen bij aan een verbeterd zelfbeeld en zelfvertrouwen.

PERMANENTE MAKE-UP BRENGT JE NATUURLIJKE SCHOONHEID NAAR BOVEN

DISTRIBUTIE

Algemene distributeur van Perfect Lady permanente make-up machines. De enige pmu machine met de veilige acupunctuur naalden in een cartridge.

PMU TRAINER

Edyta Flizik, wereldberoemde PMU trainer, erkend jurylid tijdens internationale wedstrijden en dankzij jarenlange ervaring een professional in haar vak!

GGD NEDERLAND

De webwinkel beschikt over alle keurmerken en de salon is GGD goedgekeurd. In onze salon kan iedereen zich veilig voelen!

KWALITEIT

Ons permanente make-up aanbod bestaat niet zo maar. Bij Perfect Lady komt u geen onvolmaakte behandelingen tegen. Wij gebruiken alleen maar producten met de hoogste kwaliteit. We doen ons best om onze behandelingen op het beste niveau te houden. Veilige, gecertificeerde en effectieve permanente make-up behandelingen kunnen niet 90% afgeprijsd zijn!

VERTROUWEN

Wij zijn bezocht en zijn een vertrouwd adres voor duizenden klanten uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk voor permanente make-up. Veel ervan hebben hun innerlijke schoonheid en stralend uiterlijk gevonden. ” In ieder van ons ligt de schoonheid, de uitdaging is om die schoonheid te vinden”

ERVARING

Perfect Lady werd opgebouwd door het steeds verbreden van kennis, door passie en jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en de esthetische kant, door samenwerking met artsen. Het geven van masterclasses in Polen, Duitsland, Parijs en Italië. We blijven aan de slag met nieuwe cursussen en opleidingen om onze vaardigheden te verhogen.

SFEER

Ons personeel biedt u een perfecte sfeer, discrete service, hoogste kwaliteit en volledige tevredenheid. Elk klant word persoonlijk, uniek en koninklijk behandeld.

LOCATIE

Perfect Lady Academy ligt nabij het centrum van Rotterdam, maar ver genoeg van drukke straten om files te vermijden. Makkelijk te bereiken met auto of met openbaar vervoer.