PERMANENTE MAKE-UP EYELINER ROTTERDAM

PMU EYELINER

Perfect Lady

EEN PERFECTE MANIER VOOR EEN MOOIE LOOK

Oogmake-up is voor de meeste vrouwen een basiselement van het dagelijkse make-upritueel. Een betrouwbare manier om de hele dag een frisse look te behouden is permanente eyeliner make-up.

Door voor permanente eyeliner make-up te kiezen, kunt u maandenlang zeker zijn van een perfecte look. U wint extra tijd om te slapen – goed voor uw ogen – en vergeet het risico van vlekkerige make-up of een geïrriteerd bindvlies. Vanaf nu heeft u elke dag moeiteloos een perfecte lijn. Het is niet alleen comfort, maar ook een garantie voor een onberispelijk uiterlijk en een verleidelijke uitstraling ongeacht de omstandigheden – op het strand, bij het zwembad, in de sportschool, tijdens ziekte en na vele uren werken, op een feestje of onderweg.

Afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren kunt u het oog benadrukken door permanente make-up aan te laten brengen op de onderste en / of bovenste wimperlijn.

WELKE SOORTEN PERMANENTE EYELINER ZIJN ER?

Perfect Lady

EEN HEERLIJK EFFECT WAAR JE OM GEEFT

Bij ons in de salon, garanderen we je het perfecte effect van permanente eyeliner die meer dan aan je verwachtingen zullen voldoen. Tijdens een individueel consult bieden wij je een individueel geselecteerd type permanente eyeliner make-up aan, die jouw schoonheid perfect benadrukt en zorgt voor blijvende schoonheid. Hieronder vind je meer informatie over welke soorten eyeliner we maken bij PERFECT LADY SALON

SMOOTH EYELINER

€ 480

De methode maakt het mogelijk:

– Een expressieve eyeliner te verkrijgen, die het effect geeft van een delicate of meer verzadigde schaduw op de oogleden met een liftend effect en is geschikt voor de meer avontuurlijke vrouwen die dagelijks een meer benadrukt oog willen hebben.
– de vorm van de ogen te corrigeren en te verjongen. Verdikt optisch te dunne wimpers en voegt expressiviteit toe aan de look.
– De techniek werkt niet bij een hangend ooglid
– Het is perfect voor klanten met donkere en/of meer opgemaakte wenkbrauwen

SOFT EYELINER

€ 450

De methode maakt het mogelijk:

– om bij een hangend ooglid, waarbij de eyelinerlijn niet zichtbaar is, toch een eyeliner aan te brengen.
– om een sensuele en vrouwelijke look te verkrijgen die perfect de dagelijkse oogmake-up vervangt die er elegant uitziet
– Een lijn op het ooglid met een vage, zachte omtreklijn te maken
– een vloeiende ombre-overgang te verkrijgen en de mogelijkheid om de scherpte van de eyeliner te verminderen, maar u kunt het scherpe eyeliner-effect ook behouden. De eyeliner eindigt een beetje uitgeveegd, als een schaduw.
– De wimpers dikker te laten lijken en de ogen groter

EYELINER BOVEN (INFRALASH) IN DE WIMPERRAND

€ 280

Deze methode maakt het mogelijk:

– een fijne lijn in de wimperlijn te zetten, speciaal voor vrouwen die zich subtiel willen opmaken
– een heel subtiel en natuurlijk effect te verkrijgen
– Niemand zal permanente make-up opmerken, maar iedereen zal merken dat u mooie ogen en dikke wimpers heeft!

EYELINER ONDER

€ 220

Deze methode maakt het mogelijk:

– Een eyeliner onderooglid direct tussen de onderste wimperlijn te zetten, hierdoor ontstaat een helderder blik en een optisch groter oog
– de lengte en dikte, passend bij de vorm van het oog, brengen het prachtig in model en vormen een aanvulling op de dagelijkse en avondmake-up.

EYELINER BOUWEN - DIKKER OF MET WINGS

€ 400

Deze methode maakt het mogelijk:

– een opvallender oogmake-up te verkrijgen
– om een intenser en opvallende ooglijn kiezen, speciaal voor hen die wat gedurfder zijn
– uw blik permanent te sieren en uw ogen zullen altijd klaar zijn voor een geweldige uitstraling!

EYELINER BOVEN & ONDER (INFRALASH) IN DE WIMPERRAND

€ 450

De methode maakt het mogelijk:

– heel subtiele eyeliners aan te brengen in de wimperlijn
– om speciaal voor vrouwen die niet te opzichtige make-up wensen toch een eyeliner te zetten
– eenmaal goed gezet de ogen een opener blik te geven. Fris maar wel subtiel

OPLEIDINGEN BASIC

Perfect Lady

NATUURLIJKE SCHOONHEID

PERMANENTE MAKE-UP EYELINERS CONTRA-INDICATIES VOOR DE BEHANDELING

U kunt helaas niet altijd permanente oogmake-up laten doen. De behandeling moet worden uitgesteld als:

  • u een virale infectie heeft
  • u diabetes of psoriasis heeft
  • u het preparaat voor wimper groei gebruikt (het moet een maand voor de ingreep worden stopgezet)
  • u verlengde of verdikte wimpers heeft(deze moeten vóór de behandeling worden verwijderd liefs 6 weken voor de behandeling)
  • u ooginfecties of ziekten heeft
  • u zwanger bent
  • u steroïde medicijnen gebruikt

Denkt u eraan om de specialist te informeren over andere ziekte en medicijnen die u momenteel gebruikt.

PERMANENTE MAKE-UP EYELINERS – WAT U MOET WETEN VOOR DE BEHANDELING

Vóór de behandeling van permanente oogmake-up is het belangrijk om voor een goede hydratatie van de huid rond de ogen te zorgen. Als de huid rond uw ogen gevoelig is en vatbaar voor irritatie en zwelling dan is het aan te raden om van tevoren homeopathische arnica-tabletten in te nemen. Zorg voor een goede nachtrust voor de ingreep en zorg ervoor dat uw ogen schoon en vrij van make up zijn. Verf uw wimpers een paar dagen voor de ingreep niet. Als u ze net hebt geverfd, moet u permanente oogmake-up behandeling een paar dagen uitstellen.

PERMANENTE MAKE-UP EYELINER – NA DE BEHANDELING

Hoe lang duurt het voordat de zwelling wegtrekt?
Zwelling na permanente make-up eyeliner duurt enkele uren en in sommige gevallen zelfs 2 dagen. De snelheid van zijn afdaling en de intensiteit van de zwelling van de ogen zijn per persoon verschillend.

Een koud kompres is het beste bij gezwollen oogleden. De kou kalmeert de ogen het beste en zorgt ervoor dat de zwelling snel verdwijnt . Er kunnen schone, gekoelde gel zakken worden gebruikt.

ONZE KLANTEN RECENSIES

WAAROM KIES JE ONS VOOR PMU EYELINER ROTTERDAM

Perfect Lady

PERMANENTE MAKE-UP BRENGT JE NATUURLIJKE SCHOONHEID NAAR BOVEN

DISTRIBUTIE

Algemene distributeur van Perfect Lady permanente make-up machines. De enige pmu machine met de veilige acupunctuur naalden in een cartridge.

PMU TRAINER

Edyta Flizik, wereldberoemde PMU trainer, erkend jurylid tijdens internationale wedstrijden en dankzij jarenlange ervaring een professional in haar vak!

GGD NEDERLAND

De webwinkel beschikt over alle keurmerken en de salon is GGD goedgekeurd. In onze salon kan iedereen zich veilig voelen!

KWALITEIT

Ons permanente make-up aanbod bestaat niet zo maar. Bij Perfect Lady komt u geen onvolmaakte behandelingen tegen. Wij gebruiken alleen maar producten met de hoogste kwaliteit. We doen ons best om onze behandelingen op het beste niveau te houden. Veilige, gecertificeerde en effectieve permanente make-up behandelingen kunnen niet 90% afgeprijsd zijn!

VERTROUWEN

Wij zijn bezocht en zijn een vertrouwd adres voor duizenden klanten uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk voor permanente make-up. Veel ervan hebben hun innerlijke schoonheid en stralend uiterlijk gevonden. ” In ieder van ons ligt de schoonheid, de uitdaging is om die schoonheid te vinden”

ERVARING

Perfect Lady werd opgebouwd door het steeds verbreden van kennis, door passie en jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en de esthetische kant, door samenwerking met artsen. Het geven van masterclasses in Polen, Duitsland, Parijs en Italië. We blijven aan de slag met nieuwe cursussen en opleidingen om onze vaardigheden te verhogen.

SFEER

Ons personeel biedt u een perfecte sfeer, discrete service, hoogste kwaliteit en volledige tevredenheid. Elk klant word persoonlijk, uniek en koninklijk behandeld.

LOCATIE

Perfect Lady Academy ligt nabij het centrum van Rotterdam, maar ver genoeg van drukke straten om files te vermijden. Makkelijk te bereiken met auto of met openbaar vervoer.