POWDER BROWS ROTTERDAM

POWDER BROWS

Perfect Lady

EEN GEZICHT VAN NATUURLIJKE SCHOONHEID

Perfect Lady

OMBRÉ POWDER BROWS

EEN GEZICHT VAN NATUURLIJKE SCHOONHEID

BOEK JE AFSPRAAK

Powder brows make-up met behulp van de schaduw methode stelt u in staat om de perfecte wenkbrauwen vorm en de gewenste kleur te krijgen. De techniek wordt gebruikt bij normale, dikke, dunner wordende wenkbrauwen of bij afwezigheid. Na de make-up zien de wenkbrauwen er altijd fris uit en hebben ze de perfecte vorm.

Powder brows – deze techniek bestaat uit het creëren van een delicate “schaduw” onder het haar, waardoor de wenkbrauwen duidelijker maar niet zwaar worden. De powdertechniek, vanwege het juiste kleurverloop, voegt ook luchtigheid toe aan de wenkbrauwen. Wenkbrauwen die met deze techniek zijn gepigmenteerd, hebben geen scherpe randen en vormen, ze zijn iets waziger en geven het effect van een delicate schaduw. Powder brows is een techniek die werkt voor alle vrouwen die natuurlijke en mooie permanente make-up willen.

Permanente wenkbrauwen met behulp van de schaduwmethode geven een elegant effect en geeft ons de mogelijkheid om de kleurstof geleidelijk aan te vullen met een garantie voor een blijvend subtiele uitstraling.

Eventuele touch up behandeling kan 4-6 weken gedaan worden.

Powder Brows Wenkbrauwen - Microshading in Rotterdam

Powder Brows Wenkbrauwen, ook wel microshading genoemd, is een geavanceerde permanente make-up techniek waarmee de wenkbrauwen nauwkeurig worden ingekleurd met behulp 

van een speciale naald. Deze methode creëert een zachte, geëffende uitstraling van de wenkbrauwen. Voor de beste Powder Brows Wenkbrauwen in Rotterdam hoef je niet verder te zoeken dan Perfect Lady Salon.

Onze ervaren PMU-specialist, Edyta, past deze techniek met precisie toe om pigmenten subtiel in de huid aan te brengen. Dit dunne laagje pigment resulteert in een natuurlijke, matte uitstraling. Powder Brows Wenkbrauwen zijn de ideale keuze voor degenen die streven naar moeiteloos mooie, natuurlijke wenkbrauwen.

Of je nu in Rotterdam woont of in de omliggende regio, als je op zoek bent naar de beste Powder Brows-specialist, dan ben je bij Perfect Lady Salon aan het juiste adres. Onze salon staat bekend om vakmanschap en precisie op het gebied van permanente make-up. Laat Edyta je wenkbrauwen transformeren en geniet van prachtige wenkbrauwen die je zelfvertrouwen een boost zullen geven. Boek vandaag nog je afspraak en ontdek de schoonheid van Powder Brows!

ONZE KLANTEN RECENSIES

WAAROM KIES JE ONS VOOR POWDER BROWS ROTTERDAM

Perfect Lady

PERMANENTE MAKE-UP BRENGT JE NATUURLIJKE SCHOONHEID NAAR BOVEN

DISTRIBUTIE

Algemene distributeur van Perfect Lady permanente make-up machines. De enige pmu machine met de veilige acupunctuur naalden in een cartridge.

PMU TRAINER

Edyta Flizik, wereldberoemde PMU trainer, erkend jurylid tijdens internationale wedstrijden en dankzij jarenlange ervaring een professional in haar vak!

GGD NEDERLAND

De webwinkel beschikt over alle keurmerken en de salon is GGD goedgekeurd. In onze salon kan iedereen zich veilig voelen!

KWALITEIT

Ons permanente make-up aanbod bestaat niet zo maar. Bij Perfect Lady komt u geen onvolmaakte behandelingen tegen. Wij gebruiken alleen maar producten met de hoogste kwaliteit. We doen ons best om onze behandelingen op het beste niveau te houden. Veilige, gecertificeerde en effectieve permanente make-up behandelingen kunnen niet 90% afgeprijsd zijn!

VERTROUWEN

Wij zijn bezocht en zijn een vertrouwd adres voor duizenden klanten uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk voor permanente make-up. Veel ervan hebben hun innerlijke schoonheid en stralend uiterlijk gevonden. ” In ieder van ons ligt de schoonheid, de uitdaging is om die schoonheid te vinden”

ERVARING

Perfect Lady werd opgebouwd door het steeds verbreden van kennis, door passie en jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en de esthetische kant, door samenwerking met artsen. Het geven van masterclasses in Polen, Duitsland, Parijs en Italië. We blijven aan de slag met nieuwe cursussen en opleidingen om onze vaardigheden te verhogen.

SFEER

Ons personeel biedt u een perfecte sfeer, discrete service, hoogste kwaliteit en volledige tevredenheid. Elk klant word persoonlijk, uniek en koninklijk behandeld.

LOCATIE

Perfect Lady Academy ligt nabij het centrum van Rotterdam, maar ver genoeg van drukke straten om files te vermijden. Makkelijk te bereiken met auto of met openbaar vervoer.