OMBRÉ WENKBRAUWEN ROTTERDAM

OMBRÉ BROWS

Perfect Lady

DRIEKLEURIG EFFECT

Permanente make-up van ombre-wenkbrauwen stelt u in staat om niet-uniforme wenkbrauwen te verkrijgen die verrukken met hun perfecte vorm. Permanente make-up van ombre wenkbrauwen is gebaseerd op pigmentatie in drie tinten.
Hierdoor ontstaan ​​niet-uniforme wenkbrauwen met een perfecte vorm. De behandeling combineert het elegante effect van de schaduwmethode en de natuurlijke overgang van de ene kleur naar de andere.

Permanente make-up ombre wenkbrauwen is pigmentatie in twee of drie tinten. Hierdoor ontstaan ​​oneffen wenkbrauwen met een perfecte vorm. Ombre-wenkbrauwen – deze techniek lijkt erg op poederwenkbrauwen, maar de contouren zijn duidelijker gedefinieerd. Er is ook een kleurverloop in ombre wenkbrauwen – donkerdere onderkant van de wenkbrauw en lichtere bovenkant en basis, terwijl dit verloop wordt verkregen met 2-3 tinten pigment.

ONZE KLANTEN RECENSIES

WAAROM KIES JE ONS VOOR OMBRÉ BROWS ROTTERDAM

Perfect Lady

PERMANENTE MAKE-UP BRENGT JE NATUURLIJKE SCHOONHEID NAAR BOVEN

DISTRIBUTIE

Algemene distributeur van Perfect Lady permanente make-up machines. De enige pmu machine met de veilige acupunctuur naalden in een cartridge.

PMU TRAINER

Edyta Flizik, wereldberoemde PMU trainer, erkend jurylid tijdens internationale wedstrijden en dankzij jarenlange ervaring een professional in haar vak!

GGD NEDERLAND

De webwinkel beschikt over alle keurmerken en de salon is GGD goedgekeurd. In onze salon kan iedereen zich veilig voelen!

KWALITEIT

Ons permanente make-up aanbod bestaat niet zo maar. Bij Perfect Lady komt u geen onvolmaakte behandelingen tegen. Wij gebruiken alleen maar producten met de hoogste kwaliteit. We doen ons best om onze behandelingen op het beste niveau te houden. Veilige, gecertificeerde en effectieve permanente make-up behandelingen kunnen niet 90% afgeprijsd zijn!

VERTROUWEN

Wij zijn bezocht en zijn een vertrouwd adres voor duizenden klanten uit Nederland maar ook uit België, Duitsland en Frankrijk voor permanente make-up. Veel ervan hebben hun innerlijke schoonheid en stralend uiterlijk gevonden. ” In ieder van ons ligt de schoonheid, de uitdaging is om die schoonheid te vinden”

ERVARING

Perfect Lady werd opgebouwd door het steeds verbreden van kennis, door passie en jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en de esthetische kant, door samenwerking met artsen. Het geven van masterclasses in Polen, Duitsland, Parijs en Italië. We blijven aan de slag met nieuwe cursussen en opleidingen om onze vaardigheden te verhogen.

SFEER

Ons personeel biedt u een perfecte sfeer, discrete service, hoogste kwaliteit en volledige tevredenheid. Elk klant word persoonlijk, uniek en koninklijk behandeld.

LOCATIE

Perfect Lady Academy ligt nabij het centrum van Rotterdam, maar ver genoeg van drukke straten om files te vermijden. Makkelijk te bereiken met auto of met openbaar vervoer.