Top
Perfect Lady

WENKBRAUWEN

PENAMENT MAKE-UP

Perfecte wenkbrauwen zijn zeldzaam.

Vrouwen klagen vaak dat hun wenkbrauwen ongelijk, te klein, te kort of te dun zijn. Het epileren van wenkbrauwen, continu kleuren, hun vorm tekenen met een potlood zijn kortdurende en belastende behandelingen.

Ben jij een van de vrouwen die worstelen met hun wenkbrauwen? Ben je bang dat de tekening overdag vervaagt? Ben je je wenkbrauw haren kwijtgeraakt door ondeskundig epileren?

Dankzij permanente wenkbrauw make-up krijg je de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen terug met een prachtige wenkbrauwboog die je ogen en schoonheid benadrukt.
Esthetische en zorgvuldig gemaakte wenkbrauw make-up zal uw schoonheid benadrukken en uw gezicht expressief maken. Het bespaart ook tijd en zorgt ervoor, dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de wazige vorm van je wenkbrauwen.

WENKBRAUW PERMANENTE MAKE-UP – CONTRA-INDICATIES VOOR DE BEHANDELING

Je kunt niet altijd permanente wenkbrauw make-up doen. De behandeling moet worden uitgesteld:
– bij een virale infectie,
– bij diabetes of psoriasis,
– als je gezicht geïnjecteerd is met Botox of hyaluronzuur met een tussenpoos van minder dan 2 weken,
– bij zwangerschap,
– wanneer je steroïde medicijnen gebruikt.

Wat te doen 24 uur vóór de ingreep:
– drink geen sterke espresso, dranken met cafeïne of theïne,
– gebruik geen alcohol, drugs, stimulerende middelen en andere stimulerende middelen,
– neem geen aspirine (bloedverdunners)

Zorg ervoor, dat je de specialist op de hoogte brengt van andere ziekten en medicijnen die je momenteel gebruikt.

PERMANENTE WENKBRAUWEN MAKE-UP VOOR IEDEREEN
Permanente wenkbrauw make-up is echt voor iedereen die het nodig heeft. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen die worstelen met het probleem van onregelmatige wenkbrauwen, die een visuele beperking hebben, voor wie het dagelijks accentueren van de wenkbrauwen problematisch kan zijn, en voor degenen die ze volledig zijn kwijtgeraakt als gevolg van ziekten (alopecia areata, tumoren). Dit is ook een oplossing voor vrouwen, die er gewoon aantrekkelijk uit willen zien, waarde hechten aan comfort en liever tijd besteden aan een leukere activiteit dan constant hun make-up corrigeren en controleren of hun wenkbrauwen vlekkerig zijn.

WELKE METHODE VAN PERMANENTE MAKE-UP VAN DE WENKBRAUWEN OM ZELF TE KIEZEN?

Beslis er zeker niet zelf over. Een ervaren specialist zal je adviseren welke methode voor jou het meest geschikt is. Het effect hangt grotendeels af van hoe de kleurstof in de epidermis wordt geïmplementeerd.

En hoe kies je uit dit aanbod de methode die bij jou past? Het moet worden bepaald door de stand van je ogen, de huidskleur, de conditie en het uiterlijk van de wenkbrauwen en de mate waarin je wilt dat ze jouw natuurlijke wenkbrauwen imiteren. Als je ondersteuning nodig hebt, ga dan naar een gerenommeerde salon. Daar kun je op professionele hulp rekenen.

CORRECTIE VAN PERMANENTE WENKBRAUWMAKE-UP

Het fixeren van de kleur en vorm van de wenkbrauwen wordt bepaald tijdens de eerste permanente wenkbrauw make-up behandeling.

Eventuele correcties kunnen na na 4-6 weken gedaan worden. Dit is de optimale tijd om de huid te laten genezen, de tekening te verfijnen en zo de houdbaarheid van de make-up te verlengen. Na een maand is de huid genezen en wordt het pigment in de huid gestabiliseerd, waardoor de behandeling het beste effect zal hebben.
Permanente wenkbrauw make-up is een praktisch pijnloze procedure. Het effect hangt af van de ervaring van de specialist, de wijze van aanbrengen van de kleurstof, de aanleg van de huid, vroegere ziektes, maar ook de zorg zelf. Goed gemaakte permanente wenkbrauw make-up verjongt en benadrukt het gezicht. Het belangrijkste is echter, dat de micropigmentatie niet overdreven wordt. Met professioneel gemaakte make-up voel je jezelf zeker, maar dan in een betere versie.

PERMANENTE MAKE-UP VAN DE WENKBRAUWEN – HET IS DE MOEITE WAARD OM TE WETEN VOOR DE BEHANDELING

Wist je, dat het vóór de procedure van permanente wenkbrauw make-up het beste is om ze ongeveer 1 maand niet te ontharen?

Laat ze terug groeien en natuurlijk worden, dan is het gemakkelijker voor ons om uw natuurlijke wenkbrauw vorm te beoordelen. De specialist kan de vorm van de wenkbrauwen voorstellen, die het beste bij uw schoonheid passen. Denk eraan om ook voor de conditie van uw huid te zorgen. Als de huid rond de wenkbrauwen droog en afbladderend is, breng dan een vochtinbrengend masker of ampul aan. Als uw huid vettig is, reinig deze dan vóór de behandeling. Je kunt een of twee micro-dermabrasie behandelingen uitvoeren die de huid glad en soepel maken. Een goed voorbereide huid neemt pigment beter op, waardoor je make-up duurzamer wordt.

PERMANENTE SAMENSTELLING VAN DE WENKBRAUWEN – ENKEL NA DE BEHANDELING

Direct na de behandeling kan de huid licht gezwollen of rood zijn. Het is een tijdelijke toestand die snel voorbijgaat. Blijvende wenkbrauwen direct na de behandeling zijn erg expressief. Je denkt misschien dat ze te sterk zijn. Onthoud dat de opperhuid binnen 7 dagen na de behandeling loslaat en dat de make-up ongeveer 50% lichter wordt. Om deze reden is een tweede bezoek nodig, waarbij de vorm en kleur worden gecorrigeerd en indien nodig versterkt.

Permanente make-up is een zeer veilige procedure en veroorzaakt geen complicaties. Om een ​​effectieve behandelingskuur te garanderen, moet het volgende echter de eerste 10 dagen na de procedure worden vermeden:

– was de huid niet met zeep
– wrijf, krab en raak gepigmenteerde niet huid aan
– geen overmatige UV-straling, langdurig contact met water
– ga niet in de sauna, solarium, zwemmen, koude lucht (wintersport)
– gebruik geen andere verzorgingsproducten dan die met de schoonheidsspecialiste zijn overeengekomen

Volg de aanbevelingen van de specialist voor de schoonheid van jouw make-up.

Let op! Als je de bovenstaande aanbevelingen niet opvolgt, kun je verkleuring van de make-up op jouw wenkbrauwen ervaren.

Na de procedure kan het volgende gebeuren:
– roodheid
– irritatie
– jeuk
– lokale en tijdelijke zwelling
gevoel van beklemming op de huid

Het optreden van bovenstaande symptomen is echter van korte duur en heeft geen invloed op het dagelijkse functioneren.
Mensen met neiging tot keloïden of met een moeilijk te genezen huid moeten de specialiste hierover vóór de ingreep informeren.

PERMANENTE SAMENSTELLING VAN WENKBRAUWEN – ZORG NA GENEZING
Laat je huid niet uitdrogen. Bevochtig het en bescherm de wenkbrauwen tegen de zon.

m
m

Fragance

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissi mos ducimus qui blanditiis praesentium

m
m

Fragance

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissi mos ducimus qui blanditiis praesentium

m
m

Fragance

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissi mos ducimus qui blanditiis praesentium

m
m

Fragance

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissi mos ducimus qui blanditiis praesentium

m
m

Fragance

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissi mos ducimus qui blanditiis praesentium

 

PERFECT LADY

VAN CITTERSSTRAAT 5B
3o22 LE ROTTERDAM

KVK: 24390915
+31(0)643431043
info@perfectlady.nl

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–17:00
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag 10:00–17:00
zondag Gesloten
You don't have permission to register

Reset Password