Top
Perfect Lady

PERMANENTE MAKE UP EYELINER

EEN PERFECTE MANIER VOOR EEN MOOIE LOOK

Oogmake-up is voor de meeste vrouwen een basiselement van het dagelijkse make-upritueel. Een betrouwbare manier om de hele dag een frisse look te behouden is permanente eyeliner make-up.

Door voor permanente eyeliner make-up te kiezen, kunt u maandenlang zeker zijn van een perfecte look.  U wint extra tijd om te slapen – goed voor uw ogen – en vergeet het risico van vlekkerige make-up of een geïrriteerd bindvlies. Vanaf nu heeft u elke dag moeiteloos een perfecte lijn. Het is niet alleen comfort, maar ook een garantie voor een onberispelijk uiterlijk en een verleidelijke uitstraling ongeacht de omstandigheden – op het strand, bij het zwembad, in de sportschool, tijdens ziekte en na vele uren werken, op een feestje of onderweg.

Afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren kunt u het oog benadrukken door permanente make-up aan te laten brengen op de onderste en / of bovenste wimperlijn.

PERMANENTE MAKE-UP EYELINERS CONTRA-INDICATIES VOOR DE BEHANDELING

U kunt helaas niet altijd permanente oogmake-up laten doen. De behandeling moet worden uitgesteld als:
• u een virale infectie heeft
• u diabetes of psoriasis heeft
• u het preparaat voor wimper groei gebruikt (het moet een maand voor de ingreep worden stopgezet)
• u verlengde of verdikte wimpers heeft(deze moeten vóór de behandeling worden verwijderd liefs 6 weken voor de behandeling)
• u ooginfecties of ziekten heeft
• u zwanger bent
• u steroïde medicijnen gebruikt

Denkt u eraan om de specialist te informeren over andere ziekte en medicijnen die u momenteel gebruikt.

PERMANENTE MAKE-UP EYELINERS – WAT U MOET WETEN VOOR DE BEHANDELING

Vóór de behandeling van permanente oogmake-up is het belangrijk om voor een goede hydratatie van de huid rond de ogen te zorgen. Als de huid rond uw ogen gevoelig is en vatbaar voor irritatie en zwelling dan is het aan te raden om van tevoren homeopathische arnica-tabletten in te nemen. Zorg voor een goede nachtrust voor de ingreep en zorg ervoor dat uw ogen schoon en vrij van make up zijn. Verf uw wimpers een paar dagen voor de ingreep niet. Als u ze net hebt geverfd, moet u permanente oogmake-up behandeling een paar dagen uitstellen.

PERMANENTE MAKE-UP EYELINER – NA DE BEHANDELING

Hoe lang duurt het voordat de zwelling wegtrekt?

Zwelling na permanente make-up eyeliner duurt enkele uren en in sommige gevallen zelfs 2 dagen. De snelheid van zijn afdaling en de intensiteit van de zwelling van de ogen zijn per persoon verschillend.
Een koud kompres is het beste bij gezwollen oogleden. De kou kalmeert de ogen het beste en zorgt ervoor dat de zwelling snel verdwijnt . Er kunnen schone, gekoelde gel zakken worden gebruikt.

 

PERFECT LADY

VAN CITTERSSTRAAT 5B
3o22 LE ROTTERDAM

KVK: 24390915
+31(0)643431043
info@perfectlady.nl

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–17:00
woensdag 10:00–17:00
donderdag 10:00–17:00
vrijdag 10:00–17:00
zaterdag 10:00–17:00
zondag Gesloten

Reset Password