PERFECT LADY WERD EEN DISTRIBUTEUR VAN ZIJN EIGEN MERK PERMANENTE MAKE-UP MACHINES

PERFECT LADY WERD EEN DISTRIBUTEUR VAN ZIJN EIGEN MERK PERMANENTE MAKE-UP MACHINES

Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in trainingen geven maar streefde ook naar een machine in mijn bezit te hebben die anders is dan alle andere.
Dit jaar heb ik besloten om de koers een beetje te veranderen en mijn dromen voort te zetten.

De laatste tijd is de permanente make-up industrie sterk in ontwikkeling. De procedure zelf wordt steeds populairder. Er komen steeds meer artiesten op het gebied van micropigmentatie.
De procedure van permanente make-up zelf, vereist echter (behalve dat het een kunst is) veel technische kennis.
Er zijn ongelooflijk veel factoren die de kwaliteit en effecten van permanente make-up beïnvloeden. Bovendien gaat de techniek vooruit.

Door meer dan 20 jaar ervaring heb ik mijn eigen merk gecreëerd zodat de kwaliteit van de diensten op de markt nog beter zou zijn! Ik ben namelijk distributeur van mijn eigen merk Perfect Lady, ik heb twee machines in mijn bezit genaamd: Perfect Lady – Pro Liner en Perfect Lady – Touch One.
In Nederland was er een probleem met het gebruik van een flexpen met een acupunctuurnaald omdat dit handstuk geen naald module heeft. Het ministerie van Volksgezondheid en de GGD hebben ons beperkt deze prachtige acupuntuurnaalden te gebruiken. Deze naalden worden het meest gebruikt door PMU kampioenen wereldwijd en daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing.

Het project van een nieuwe machine voor permanente make-up met module met een echte acupunctuurnaald. De module heet nu: “Secure Cartridges” Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën, kunt u een ongekende precisie bereiken. Er zit veel meer pigment in de huid en de behandeling is nagenoeg pijnloos. SECURE zijn de eerste cartridges met originele japanse acupunctuurnaalden.

De PROTECT-technologie (octrooi aangevraagd) houdt de naald steriel schoon en minimaliseert het effect van kleurstof en bloed dat op het handstuk terechtkomt. Het vermindert dus de kans op infectie tijdens de procedure. Het werken met SECURE-cartridges/ veilige modules voldoet aan alle vereisten van de toekomstige wettelijke voorschriften die door het ministerie van Volksgezondheid zijn aangekondigd met betrekking tot de veiligheid van permanente make-up. Ik ben erg blij dat mijn vastberadenheid mij ertoe hebben gebracht mijn doel te bereiken.

Ik geloof dat met deze stap mijn collega’s blij zijn en geïnteresseerd zijn in wat ik nu echt heb gemaakt. Ook voor de nieuwe leden die specialist willen worden en willen behoren tot de groep PMU artiesten wereldwijd

Liefs Edyta