Tanden bleken

Tanden bleken


Tanden bleken normaal €149 nu €69

De behandeling

Het begint allemaal met een persoonlijk intakegesprek. Hierbij worden vragen gesteld over je gebit en verzorging. Daarnaast wordt je gebit bekeken en wordt verteld over het te behalen resultaat. Vervolgens start de behandeling. Je lippen worden ingesmeerd d.m.v. een vitamine-E stick. Dit voorkomt barstjes in je lippen tijdens de behandeling. Daarnaast wordt er een mondklem geplaatst. Deze zorgt voor een ‚werkruimte’ zonder dat je je mond hoeft te openen. De bleekgel wordt op de tanden aangebracht. Het blauwe licht van de bleeklamp zal de gel activeren en sneller zijn werk laten doen. Na een kwartier wordt de gel vervangen en wordt de procedure voortgezet. Na een tweede keer bleken volgt ook een derde keer. Vervolgens wordt de bleekgel geheel van je tanden verwijderd. De mondklem wordt verwijderd en vervolgens kun je je mond spoelen. Ten slotte bekijk je het eindresultaat en wordt verteld waar je de eerste 24 uur op moet letten. De behandeling duurt drie keer vijftien minuten. De resultaten kunnen tot 9 tinten lichter worden.

Professionele technologie

Onze salon maakt het voor iedereen mogelijk om met een stralend witte lach het leven door te gaan. De tandenbleekbehandeling wordt uitgevoerd met het ‚power-bleaching’ principe. Wij maakt gebruik van bleekgellen die een non-peroxide basis hebben, lampen die geen warmte uitstralen en een PH-neutrale gel. Hierdoor worden je tanden in slechts één uur weer prachtig wit. Wetenschappelijk onderzoek en de praktijk hebben uitgewezen dat de technologie absoluut risicovrij is en geheel veilig voor je tanden, het tandvlees, het glazuur en eventuele bruggen, vullingen of kronen. Vanaf 1 november 2012 wordt er geen peroxide meer gebruikt in de bleekgellen. Door een nieuwe Europese richtlijn mogen deze producten vrijwel nergens meer worden gebruikt.

De lamp

De power-bleaching methode maakt gebruik van gepatenteerde lampen om de whitening gel te activeren. Deze lamp is speciaal voor het bleken van tanden ontwikkeld. Het blauwe licht dat uit de lampen komt geeft, in tegenstelling tot de andere methoden, geen warmte af en het licht bevat geen UV-straling. Andere methoden maken gebruik van een lamp die uw tandarts gebruikt om vullingen uit te harden. Deze lampen geven warmte af, dat zou schadelijk kunnen zijn voor jouw tanden, indien zij hier langdurig aan blootgesteld worden.