Schoonheidssalon Rotterdam

Perfect Lady is de schoonheidssalon Rotterdam. Bij Perfect Lady werken wij uitsluitend met producten van topmerken, en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om huidverbetering, cosmetische behandelingen en esthetische geneeskunde. In Parijs worden jaarlijks trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van alle nieuwste aspecten en technieken. Schoonheidssalon Rotterdam Perfectlady staat altijd voor u klaar!

Schoonheidssalon Rotterdam Perfect Lady diensten:

– Beauty & laserbehandeling
Denk hierbij aan: wimperextensions, ecuri nd-yag-laser, spraytanning sunless, tanden bleken, tele’way behandeling en permanente make-up. Schoonheidssalon Rotterdam Perfect Lady is gespecialiseerd in laserbehandeling.

– Neoderma Neoderma
Ons schoonheidssalon Rotterdam heeft 10 exclusieve gezichtsbehandelingen in haar assortiment. Deze hebben een perfect huidvernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma behandelingen. Uw Neoderma schoonheidsspecialist adviseert hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.

Schoonheidssalon Rotterdam doet nog meer!

– Skin Care
Denk bij Skin Care aan: acne Behandeling, schoonheid luxe, schoonheid lux lift, Ecuri micro-dermabrasie, anti aging galvanische huidverzorging, collageen huidverzorging, basis Behandeling, basis Behandeling.

– Botox
Schoonheidssalon Rotterdam Perfect Lady werkt samen met plastisch chirurg dr. Leo Giedrojc. Dr. Leo Giedrojc heeft decennia lang ervaring in het verrichten van esthetische opera ties in Nederland en in het buitenland. De laatste 15 jaar heeft hij in kliniek Zestien hoven te Rotterdam gewerkt, waar hij ook zijn goede naam in Plastische Chirurgie en Esthetische Medicine heeft gewaarborgd.

Schoonheidssalon Rotterdam doet nog meer!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zorgen wij ervoor dat wij u iedere behandeling kunnen aanbieden. Of het nou gaat om nagels, wimpers, botox en fillers. Kortom, alles is bij ons schoonheidssalon Rotterdam mogelijk. Kom langs en overtuig u zelf. U bent van harte welkom!

Schoonheidssalon Rotterdam Perfect Lady Voor Ontspanning & Beauty